Айча Айшин Туран и Уур Гюнеш в нов сериал?

Айча Айшин Туран
доби широка популярност през последните години с ролите си в успешните телевизионни заглавия "Черна роза" (Karagül) и "Мерием" (Meryem). Актрисата стана известна и на международната сцена благодарение на участието си в първия оригинален турски интернет-сериал за дигиталната платформа Netflix "Пазителя" (Hakan Muhafız). Красавицата е сред най-привлекателните имена за продуценти и режисьори, като въпреки че в момента продължава се снима в един от най-гледаните сериали през настоящия сезон в Турция, предложенията към нея не секват...

"Повреда" (Arıza) - криминалната драма, която 28-годишната звезда оглави през изминалата половин година, завършва след две седмици - на 10 април (неделя) с тридесет епизода. Финализирането на проекта и краят на ангажимента, поела Айча Айшин към него, дадоха зелена светлина на продуцентската компания Gold Film да предложи главната женска роля в един от новите си сериали именно на нея. Става въпрос за проекта с работно заглавие "Земи без закони" (Kanunsuz Topraklar), който се подготвя за излъчване през предстоящата есен по турската FOX. Както информирахме по-рано, главната мъжка роля в новата драма ще изиграе Уур Гюнеш от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova). 

Близки до Айча Айшин Туран издават, че тя гледа топло на отправеното ѝ предложение за участие в "Земи без закони". Преговорите между нея и Gold Film обаче все още не са финализирани. Следете ни за актуална и официална информация! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.