Още трима известни актьори са с коронавирус

В разгара на третата вълна от коронавирус новините за новозаразени актьори в Турция идват една след друга. Само за последното денонощие стана известно, че още три изключително популярни имена са заболели от новия COVID-19. Кои са те и какво е състоянието им? 


След проява на обичайните за коронавируса симптоми Хазал Кая се е тествала, като изследванията ѝ са дали положителен резултат. Заразяването на 30-годишната актриса, позната у нас с ролите си в "Забраненият плод", "Огледален свят", "Изкушение" и "Нашата история", наложи временното замразяване снимките на новия интернет-сериал с нейно участие в главна роля "Пера Палас" (Pera Palas), който ще направи премиерата си по-късно тази година на дигиталната платформа Netflix. 


Сарп Джан Кьороулу
също се оказа положителен с коронавирус. 30-годишният актьор, когото в България сме гледали в "Слънчеви момичета" и "Твоят мой живот", в момента се снима в романтичнат комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı). За момента снимките ѝ няма да бъдат спирани. Сарп Джан се лекува в домашни условия и прекарва заболяването леко. 


Заразен с COVID-19 се оказа и изпълнителят на главната мъжка роля в новия сериал в Турция "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) - Феяз Шерифоулу. Карантинирането на новата голяма звезда на турското кино наложи промяна в стартовата дата на драмата на KanalD, която се измества със седмица напред. Така вместо утре, 1 април, "Момичето на прозореца" ще започне следващия четвъртък, 8 април

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.