Имат ли връзка Боран Кузум и Ахсен Ероулу?

Още една нова светска двойка се формира в Турция! Последната мълва, разпространена в медийното пространство в южната ни съседка, гласи, че младите звезди Боран Кузум и Ахсен Ероулу изживяват любовен романс отскоро. Повод за нея дадоха няколко интересни знака, сочещи именно в тази посока. 


Преди няколко дни Боран Кузум и Ахсен Ероулу са били забелязани да разговарят пред кафене в истанбулския квартал Кадъкьой. След срещата им от страна и на двамата последваха техни отделни selfie-та, качени в почти един и същи момент в профилите им в социалната мрежа Instagram, на които позират с едно и също улично коте. Сходството в стила им на обличане и аксесоарите, които са използвали в същия ден, също не остана незабелязано от наблюдателните им фенове. Всички тези знаци бяха възприети именно като негласно заявяване на зараждащите се помежду им чувства. Редно е да отбележим, че споделянето на отделни снимки с едно и също домашно животно - куче или котка, е било използвано и от други светски двойки в Турция по-рано...

28-годишният Боран Кузум е известен в България с ролята си на принц Мустафа в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem). Популяен е още с изявите си в "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin), "Хълмът на соколите" (Şahin Tepesi), "Пазителя" (Hakan Muhafız) и "Уважение" (Saygı). 26-годишната Ахсен Ероулу пък сме гледали у нас в "Майка" (Anne), "Завинаги" (İstanbullu Gelin) и "Черна птица" (Kuzgun)


Любопитно е, че по-рано през изминалата 2020 г. Ахсен Ероулу и Боран Кузум застанаха на една снимачна площадка на сериала "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). Възможно е първите искри помежду им да са пламнали още тогава, но едва сега да се превръщат в нещо по-сериозно и голямо. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.