Напуска ли Гьокберк Демирджи "Обещание"?

Напуска ли и Гьокберк Демирджи каста на "Обещание" (Yemin)?
Такава информация бе разпространена по-рано през изминалите дни в медийното пространство в южната ни съседка. Отговаря ли на истината и ще видим ли раздяла и с главния герой в хитовата драма, след като по-рано актрисата, изпълнявала главната женска роля - Йозге Яъз, също я напусна?


"Обещание" в момента излъчва епизоди от третия си и с голяма вероятност последен сезон в ефира на турския Kanal7. След драстичното падане на рейтингите ѝ драмата бе преместена от делничните дни само в уикендите с по 2 епизода седмично (вместо с по 5, както преди). Спадът в интереса към сериала до голяма степен се дължи именно на напускането на Йозге Яъз и зануляването на героинята ѝ Рейхан в края на втория сезон. 


Малко след разпространяването на слуха, че и Гьокберк Демирджи ще напусне "потъващия кораб", дойде официално опровержение както от негова, така и от страна на продуцентите на "Yemin" от компания Karamel Yapım. Актьорът, въплъщаващ се в образа на Емир, ще се снима в "Обещание" до неговия финал, който се очаква в най-скоро време. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.