Кадир Доулу се завръща на екран

Кадир Доулу се завръща на еркан!
Един от най-известните турски актьори, добил световна слава с участията си в хитове като "Малки тайни" (Küçük Sırlar), "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem) и "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), ще зарадва почитателите си с нова роля. Кога, в кой сериал и по коя телевизия?

38-годишният Кадир Доулу ще оглави нов летен сериал тази година - за първи път в кариерата си. Известно е и заглавието на продукцията - "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi), като тя ще се излъчва по турския KanalD през летните месеци, а при успех ще продължи и през основния есенно-зимен телевизионен сезон. Продуцентската компания, която ще застане зад реализацията на сериала, е NTC Medya

За последно Кадир Доулу се изяви на малкия екран като гостуващ актьор в ситкома "Хайлайф" (Jet Sosyete) през изминалата 2020 г. Преди година по това време течеше подготовката по сериала "Луна и слънце" (Ay ve Güneş), който Кадир трябваше да оглави, но заради възникналата пандемия от коронавирус работата по него беше замразена за неизвестен период от време. И досега тя не е подновена. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.