Дениз Чакър отново на съд

Отново скандал около Дениз Чакър!
Актрисата, добила широка популярност по света и у нас с ролята си на емблематичната Ферхунде в семейна драма №1 на Турция "Листопад" (Yaprak Dökümü), бе дадена на съд. Какво доведе до поредния иск, заведен срещу нея?


Мъж на име Чаатай Гьорген, работещ като асистент по костюмите в новия сериал с участието на Дениз Чакър "Невинност" (Masumiyet), е завел дело срещу актрисата. Причината са груби оскърбления, отправени от нея по негов адрес, и нанасянето на морални и неимуществени щети. Пострадалият от острия нрав на Дениз Чакър даде публичност да делото си, заведено срещу нея, посредством снимка със своя адвокат. 


Продуцентската компания, стояща зад заснемането на "Невинност" - Gold Film, излезе с официално изявление по повода, заставайки зад актрисата Дениз Чакър. В съобщението им, разпространено до пресата, бе уточнено, че кавга между Дениз и асистента по костюми на сета на сериала не е имало. Обвинението срещу нея е била подадено само два дни след напускането от работа на служителя Чаатай Гьорген. Липсват доказателства и свидетели

Напомняме, че това не е първото дело, водено срещу Дениз Чакър и оскърбителното ѝ отношение. Преди две години и половина тя бе дисциплинарно уволнена от екипа на "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), който оглавяваше в продължение на три сезона. Преди точно две години пък името ѝ бе замесено в скандал на религиозна основа, в който се бе обърнала с лошо отношение към мюсюлманки, носещи бурки. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.