Седеф Авджъ гостува в "Търси мениджъра ми"

Седеф Авджъ гостува в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara)!
Актрисата, известна в България с ролите си в класиките "Двама завинаги" (Menekşe ile Halil) и "Езел" (Ezel), е поредната гостуваща звезда в каста на сериала, излъчващ се всяка неделна вечер в prime-time-а на турската StarTV


39-годишната Седеф ще вземе специално участие в новия епизод от "Търси мениджъра ми", който ще бъде излъчен тази неделя, 14 март. По традиция, подобно на десетките свои колеги, гостували в сериала досега, тя ще играе самата себе си. Какъв ще бъде професионалният ѝ проблем, в решението на който ще ѝ помогнат опитните мениджъри от агенция Ego?


Любопитно е, че покрай гостуването си в "Menajerimi Ara" Седеф Авджъ за втори път в кариерата си застава на една снимачна площадка с Баръш Фалай, с когото преди десет години се снимаха заедно в "Езел". Повторната им съвместна изява зарадва феновете им и предизвика носталгия у тях по отминалото добро време. Баръш Фалай, напомняме, е част от постоянния актьорски състав на "Търси мениджъра ми". 

Последните участия на Седеф Авджъ бяха в сериалите "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) от 2018-а и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdülhamid) от 2019-а година. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.