Нур Феттахоулу се завръща на екран

Нур Феттахоулу
се завръща на телевизионния екран в Турция! Една от най-известните актриси в южната ни съседка предстои да оглави нов сериал. С кои свои не по-малко популярни колеги ще си партнира, по коя телевизия ще се излъчва проектът и коя е продуцентската компания, заставаща зад реализацията му?

Нур Феттахоулу, позната у нас от "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) и "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), ще изиграе главната женска роля в нов сериал, подготвян за ротация по турския канал StarTV. 40-годишната звезда, чиито последни изяви бяха в заглавията "Братовчеди" (Kardeş Çocukları) от 2019-а и "Вавилон" (Babil) от 2020-а година, е подписала договор за участие в проекта с все още необявено име с продуцентската му комапния O3 Medya

Редом до Нур на една снимачна площада ще застанат още известни имена! Първите известни за момента са тези на Ердал Бешикчиоулу, Джан Нергис ("Дила", "Опасни улици" и "Майка") и Тувана Тюркай ("Черни пари и любов"). Последната актьорска изява на Ердал бе в провалилата се социална драма от есента на 2020 г. "Детство" (Çocukluk), а тези на Джан и Тувана - в "Забранената ябълка" (Yasak Elma). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.