Нови случаи на коронавирус в сериалния бранш

Третата вълна на коронавируса
е в своя пик, като не пропусна и сериалният бранш в Турция от коварното си полезрение. Само през последната една седмица два от излъчващите се в момента в южната ни съседка сериали бяха временно преустановени заради доказани случаи на инфекции с COVID-19 в екипите им зад камера. Една известна актриса също се оказа заразена. 


Положителните тестове за коронавирус, направени на няколко служители от техническия екип на дневния сериал "Доверено" (Emanet), доведоха до замразяването снимачния му процес за няколко дни. Работата по драмата, продуцирана от компания Karamel Film и излъчваща се всеки делник по турския Kanal7, бе подновена след масово тестване на всички служители пред и зад камера и отрицателните им резултати. Главните роли в "Доверено" изпълняват Съла Тюркоулу и Халил Ибрахим Джейлян. Това е най-гледаният дневен сериал в момента в Турция. 


Заради случаи на заразени с COVID-19 служители бе временно преустановена и работата по хитовия исторически сериал "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu). Хитът на TRT1, разбиващ рейтингите всеки понеделник, се оказа мини-огнище на заразата. Спирането на снимачния му процес продължи по-дълго, поради което новият му епизод ще бъде показан чак на 29-ти март, вместо на 22-ри. 


Известната актриса Ямур Танръсевсин също се оказа болна от коронавирус. Младата звезда, добила широка популярност с ролята си в тийн-драмата "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), се е тествала за COVID-19 след проява на някои от симптомите на заболяването, като резултатът ѝ е излязъл положителен. 30-годишната Ямур, снимала се за последно в романтичната комедия от лятото на 2017 г. "Двама лъжци" (İki Yalancı), се лекува изолирана у дома

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.