Всичко за новия сериал "Братята ми" (Kardeşlerim)

Нова семейна драма започва в Турция! "Братята ми" (Kardeşlerim) ще направи премиерата си на 20 февруари, като ще се излъчва всяка съботна вечер в prime-time-a на турската ATV. Всичко за новия сериал научавате в настоящия материал. 

Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Братята ми", е NGM Medya с продуцент Назлъ Хептюрк. На режисьорския стол застава Серкан Биринджи, а на сценарния - Гюл Абус Семерджи

Актьорският състав на "Kardeşlerim" е съставен както от отдавна доказали се звезди, така и от новопрохождащи млади таланти. Сред тях са Джелил Налчакан, Халит Йозгюр Саръ, Аху Яту ("Любов и наказание", "Твоят мой живот" и "Една жена"), Джюнейт Мете ("Мелодията на сърцето" и "Прости ми"), Фадик Севин Атасой ("Мелодията на сърцето" и "Любов назаем"), Су Бурджу Язгъ Джошкун ("Любов от втори опит"), Ийт Кочак, Айлин Акпънар ("Загинаги") и други. 

Кадир (Халит Йозгюр Саръ), Асие (Су Бурджу Язгъ Джошкун), Йомер (Ийт Кочак) и Емел (Айлин Акпънар) са четирима братя и сестри, борещи се за оцеляването си сами. След поредица от нещастни случаи губят и майка си, и баща си, оставайки прекалено рано без опора, на която да се осланят в живота. Всичко обаче се променя, когато виновникът за смъртта на родителите им и влиятелен бизнесмен - Акиф Атакул (Джелил Налчакан), отваря вратите на частния колеж, чийто собственик е, за четиримата братя и сестри. В опита си да изкупи вината си към сираците, той обаче ще ги сблъска с още по-голямата несправедливост и жестокост на живота. Ще успеят ли четиримата младежи да останат заедно и да спасят и без друго раненото си семейство? 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И КАДРИ ОТ "БРАТЯТА МИ" ПО-ДОЛУ!














Няма коментари:

Предоставено от Blogger.