Още две раздели в екипа на "Дъщерята на посланика"

Разделите в екипа на "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) не спират!
През последните няколко седмици пет от ключовите имена в каста на драмата напуснаха - Неслихан Атагюл, Ураз Кайгълароулу, Ерхан Алпай, Тюлин Язкан и Дениз Ъшън. В излъчения вчера, 15 февруари, епизод №40 "сбогом" с колегите си и зрителите си казаха още двама актьори. Кои са те?


Бюлент Шакрак
("Комшии") и Гьозде Чъаджъ ("Великолепният век" и "Север-Юг"), изпълнявали ролите съответно на Кахраман Боз и Джейлян, преустановяват участията си в "Дъщерята на посланика". Двамата, партнирали си като екранна двойка в драмата на StarTV, се присъединиха към актьорския ѝ състав в края на първия ѝ сезон през пролетта на 2020 г. 


Лавинообразните раздели, съпътстващи "Sefirin Kızı" вече почти всяка седмица, се отразяват негативно на рейтингите на сериала, паднали на 4%. Изглежда, че дори присъединяването на Туба Бююкюстюн с главна роля в драмата на OGM Medya и повторното ѝ партниране с Енгин Акюрек седем години след съвместното им участие в "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk), не успява да привлече отново зрителския интерес. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.