Толгахан Сайъшман с нов интернет-сериал

Толгахан Сайъшман
ще изненада милионите си почитатели по света с нова актьорска изява по-скоро от очакваното. Противно на по-рано направеното от него изявление, че за известен период от време замразява актьорската си кариера, наскоро дойде новината за нов сериал с негово участие в главната роля. След поредицата от провалили се проекти, оглавени от актьора, този път той ще пробва късмета си на дигиталния екран. При това - вече не само като актьор... 

Част от бъдещите планове за професионална реализация на Толгахан Сайъшман бяха бизнес-проекти, свързани с предприемачество в отраслите текстил, строителство и недвижимо имущество. Изглежда обаче, че 39-годишният актьор ще направи прощъпулника си като бизнесмен, вкарвайки в употреба досега натрупания си опит в кино и телевизионните среди. А именно - основавайки собствена продуцентска компания. Тя ще носи името Han Medya Yapım, като е известен първият проект, който ще реализира. 

"Лимит" (Limit) е новият интернет-сериал, в който освен като актьор с главна роля, Толгахан Сайъшман ще се изяви за първи път и като продуцент. За момента проектът не се е споразумял с определена дигитална платформа за развлекателно съдържание, която да го излъчи. Снимките му план ще започнат през април, а основната им локация ще бъде Денизли - град в югозападна Турция. Сериалът ще бъде заснет в рамките на 4 седмици, като в момента се провежда кастинг за ролите в него. 

Напомняме, че последните изяви на Толгахан Сайъшман на телевизионния екран в Турция бяха белязани от провал - в сериалите "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), "Шампион" (Şampiyon) и "Дума на честта" (Şeref Sözü). Актьорът е познат в България с ролите си в по-ранните си и по-успешни сериали "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) и "Черната перла" (Siyah İnci). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.