Еге Кьокенли с първа главна роля

Еге Кьокенли
се завръща! Популярната турска актриса, известна в България с ролите си в сериалите "Чучулигата" (Çalıkuşu), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) и "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), предстои да направи дебюта си на дигиталния екран. При това - с първата си главна роля


27-годишната Еге е подписала договор с продуцента Корай Кьосе да оглави новия му интернет-сериал, подготвян за излъчване на дигиталната платформа за развлекателно съдържание BluTV. Заглавието на проекта все още не е обявено, но е ясно колко епизода ще съдържа - 8. Известен е и актьорът, който ще изпълни главната мъжка роля, партнирайки си с Кьокенли - Доу Демиркол. Той доби слава с участията си в някои от най-гледаните шоу-програми в Турция през последните години, а последната му актьорска изява бе в комедията от 2020 г. "Неудържимите" (Tutunamayanlar). 


Напомняме, че Еге Кьокенли е известна в южната ни съседка още с ролите си в хитови заглавия като "Сърцебиене" (Kalp Atışı), "Моята сладка лъжа" (Benim Tatlı Yalanım) и "Изкупление" (Kefaret)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.