Първи кадри от новия сериал с Къванч Татлъту и Йозге Йозпиринчджи

Започнаха снимките на новия сериал, бележещ завръщанията на Къванч Татлъту и Йозге Йозпиринчджи на екран! Двамата световноизвестни турски актьори ще си партнират в новия интернет-сериал "Една подводна история" (Bir Denizaltı Hikayesi), който предстои да направи международната си премиера по-късно тази година на дигиталната платформа Netflix. В интернет-пространството изтекоха първите общи снимки на Къванч и Йозге от сета на продукцията. 


В епизодите на новия интернет-сериал предстои да видим и Татлъту, и Йозпиринчджи с изцяло променени визии. От първите кадри от "Една подводна история" се вижда, че турският Брад Пит е пуснал по-дълга коса, събрана на опашка. Къванч не за първи път е с подобна прическа - по сходен начин той изглеждаше преди десет години, когато се снимаше в "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu). Йозге пък за първи път застава пред камери със значително скъсената си прическа. Красавицата подстрига дългите си къдрици през есента на изминалата 2020 г. Освен с по-къса, Йозге ще се снима в новия си сериал и с естествения цвят на косата си, която макар и на 34 години, вече е побеляла на места


Напомняме, че последната актьорска изява на Къванч Татлъту бе от 2018-2019 г. в криминалето "Ирония на съдбата" (Çarpışma). Йозге Йозпиринчджи пък за последно се снима в социалната драма "Една жена" (Kadın), приключила точно преди година в Турция. 

В "Bir Denizaltı Hikayesi" участие ще вземат още Мерич Арал ("Кварталът на богатите" и "Висше общество"), Ертан Сабан, Едже Чешмиоулу ("Перла", "Семеен сарай", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем"), Онур Юнсал ("Вярна на себе си"), Еджем Узун ("Готова на всичко" и "Малки тайни"), Гювен Мурат Акпънар ("Завинаги"), Ерсин Аръджъ, Алпер Салдъран ("Ангели пазители") и Хакан Салънмъш ("Готова на всичко", "Морска звезда" и "Великолепният век: Кьосем"). 


Сериалът ще бъде заснет на турския курортен остров Джунда, като ще разкаже историята на свободолюбивия треньор по морско гмуркане и морски биолог Арман (Къванч Татлъту). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.