Ханде Ерчел натрупа цяло състояние от реклами

Ханде Ерчел далеч не разчита единствено на актьорските си изяви, за да се издържа.
Може да се каже дори, че хонорарите ѝ за участията ѝ в сериали са само една малка част от приходите, които красавицата печели. От къде идва останалият по-голям процент? 


27-годишната Ханде, снимаща се в момента в хитовата романтична комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), е едно от най-предпочитаните лица сред рекламодателите и големите марки и брандове в Турция. Само през последната половин година Ерчел е прибрала в джоба си колосалните 3 500 000 турски лири от участия в две рекламни кампании. За да стане рекламно лице на известна марка дрехи в южната ни съседка, през октомври 2020 г. актрисата е получила хонорар от милион и половина лири, а договорът ѝ е със срок една година. В началото на тази година пък тя се споразумя с марка паста за зъби, като за да рекламира продуктите ѝ със снежнобялата си усмивка, Ханде е получила два милиона лири. 

Само през последните четири години общата сума, която Ханде Ерчел е събрала от участията си в реклами, възлиза на над 6 000 000 турски лири. За сравнение, седмичният ѝ хонорар в сериала, в който се снима в момента - "Почукай на вратата ми", е "едва" 60 000 лири


Причина лицето на Ханде Ерчел да е едно от най-търсените в Турция с рекламна цел, е фактът, че актрисата е най-следената личност в южната ни съседка в социалната мрежа Instagram, където има над 19 милиона последователи. С мини-състоянието, което е натрупала, екранната Еда наскоро си купи луксозна къща. Свой фотос от новия си дом тя сподели наскоро в социалните мрежи. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Голяма красавица и хубав човек! Очевидно младежите я харесват, но за съжаление не я бива за актриса. Само ромкоми да показва тоалети и да се усмихва!

Предоставено от Blogger.