Джан Яман афишира връзката си с Дилетта Леотта

Преди месец турската преса бе бомбардирана от новината за любовната афера на Джан Яман с известна италианка. Сърцето на актьора, добил световна слава с ролите си в сериалите "Любов на инат" (İnadına Aşk), "Горчиво и сладко" (Dolunay) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş), се оказа пленено от спортната журналистка в Италия Дилетта Леотта. Първите неофициални сигнали за връзката им бяха дадени посредством техни отделни фотоси от едно и също място - луксозен хотел в Рим. Месец след излизането на новината дойде и официално потвърждение от новата светска двойка. 


Посредством свои обща снимки Джан Яман и Дилетта Леотта афишираха официално отношенията помежду си. Двамата са решили да прекарат два от свободните си дни, яздейки и упражнявайки уменията си по стрелба на външно стрелбище. Фотосите бяха споделени от тях самите в Instagram, като за отрицателно време събраха рекорден брой харесвания. 


Джан Яман се намира в Рим, Италия от месец насам, тъй като работи по заснемането на новия италиански сериал със свое участие "Sandokan"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.