Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой се сгодиха

Само в рамките на тази седмица три от най-известните светски двойки в Турция заявиха намеренията си да сключат брак. След Несрин Джавадзаде и Гьокхан Алкан и Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи дойде новината за годежа на Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой! Известният актьор от "Опасни улици" и "Надежда за обич" е поискал ръката на възлюбената си и е получил положителен отговор от нея - ДА.

Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой споделиха този важен момент от връзката си със снимка в профилите си в социалните мрежи, на която актрисата позира с годежния си пръстен на фона на свещи, подредени под формата на сърце. Милионите им фенове ги поздрави за годежа. 


Напомняме, че Берк и Йълдъз се запознаха на снимачната площадка на военната драма "Войник" (Savaşçı), в която, по ирония на съдбата или не, и двамата вече не участват. Любовта помежду им пламна с известно закъснение - през лятото на изминалата 2020 г. Това няма да е първият брак на Берк Октай - през 2016-а той се ожени за Мерве Шарапчиоулу, с която се разведе по скандален начин две години по-късно. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.