Кои са най-коментираните турски актьори в интернет за 2020 г.?

След най-коментираните турски сериали и актриси за 2020 г. в интернет е време да отдадем нужното внимание и на първенците сред актьорите! Пийпълметричната класация Somera измери популярността на героите от любимите ни истории и отличи петимата, чиито имена са попаднали в най-много постове в социалните мрежи Twitter, Instagram, Facebook и др. Кои са те и с колко, научавате в настоящия материал. 


Най-коментираният турски актьор в социалните мрежи през 2020 г. е Озан Долунай. С героя си Дженк в драмата "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), излъчваща се в момента у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, той е бил споменат в цели 25 293 371 поста. 

На второ място застава другият главен герой в "Жесток Истанбул" - Недим. Актьорът Беркер Гювен е бил коментиран в интернет с феноменалната си игра в семейната драма 19 574 279 пъти. 

Третата позиция заема Чаалар Ертуурул със своя Керем от романтичната комедия "Любов на показ" (Afili Aşk). Той е попаднал в 19 342 301 поста в социалните мрежи в южната ни съседка през 2020 г.

На четвърто място по брой споменавания в социалните мрежи е феноменалният Гедиз от "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı). Благодарение на майсторското си превъплъщение актьорът Ураз Кайгълароулу е бил коментиран 11 036 001 пъти.

ТОП 5 се допълва от Енгин Акюрек, играещ главната мъжка роля на Санджар в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) - със 7 770 740 поста в интернет, посветени на него. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.