Мелиса Шенолсун се завръща на екран

Мелиса Шенолсун
се завръща на екран! Младата актриса, позната в България с ролята си в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralık Aşk), ще зарадва многобройните си почитатели с нова изява на дигиталния екран. 24-годишната Мелиса ще оглави новия интернет-сериал "Звезда" (Star).


"Звезда" е поредното заглавие, което ще заеме своето място в богатия и постоянно нарастващ каталог на новата дигитална платформа за развлекателно съдържание в Турция Exxen. Сериалът ще се състои от 8 епизода, като ще върви с подзаглавие "Никой не може да те види, докато всички прожектори са насочени върху теб" (Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez). Сценарист ще е Хакан Бономо, а режисьор - Бертан Башаран. Продуцентската компания, заставаща зад проекта, е BKM

Мелиса Шенолсун, известна още от "Сладки малки лъжкини" (Tatlı Küçük Yalancılar), "Затаен дъх" (Nefes Nefese) и "Дар" (Atiye), ще вдъхне живот на главната героиня в "Звезда" Ясемин - жена, ставаща неволен свидетел на убийство на котка и решаваща да отмъсти на мъжете, извършили престъплението, отнемайки животите им. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.