Джансел Елчин и съпругата му на закъснял меден месец

Джансел Елчин
и Зейнеп Тууче Баят заминаха на меден месец половин година след сватбата си! Светската двойка, която се венча през август 2020 г., отпразнува началото на семейния си живот с известно закъснение. Причината - както професионалните ангажименти на актьорите, така и ограниченията в пътуването зад граница заради коронавируса. Къде избраха да прекарат медения си месец Джансел и Зейнеп?


Двамата влюбени от няколко дни насам са в далечно Мексико. Именно на латиноамериканската държава и по-точно - летния ѝ курорт Канкун, се е спрял изборът на Елчин и Баят. Причина да заминат за толкова далечна дестинация от родната си Турция е както топлото време в Мексико, така и роднините на Джансел Елчин, живеещи там. Звездното семейство не пропусна да сподели мигове от медения си месец посредством фотоси от красивите плажове на Карибско море


Напомняме, че последната изява на Джансел Елчин на телевизионния екран в Турция бе в провалилата се и приключила преждевременно драма "Лявата ми половина" (Sol Yanım), а тази на съпругата му Зейнеп Тууче Баят - в историческия хит "Основателя Осман" (Kuruluş Osman)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.