"Любима турска звезда 2021" започва!

"Любима турска звезда" се завръща с осми сезон!
Тазгодишното издание на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България започва днес, 26 февруари. За осма поредна година екипът ни селектира 18-те най-известни и харесвани турски актьори и актриси, които през следващите три месеца ще се състезават за титлата "Любима турска звезда" на България за 2021-а. Кои са те и какво да очаквате, научавате в настоящия материал. 


По традиция, 9 актьори и 9 актриси ще участват в надпреварата и този сезон. Имената им бяха обявявани по-рано през февруари ексклузивно във фейсбук-страницата ни. За пропусналите ги това са - Айбюке Пусат от "Моят живот" (O Hayat Benim) и "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen), Айча Айшин Туран от "Черна роза" (Karagül) и "Мерием" (Meryem), Гьокберк Демирджи от "Обещание" (Yemin), Гьокче Бахадър от "Листопад" (Yaprak Dökümü) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), Джанер Джиндорук от "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem) и "Една жена" (Kadın), Дилян Чичек Дениз от "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) и "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı), Ебрар Демирбилек от "Вятърничав" (Hercai), Еда Едже от "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma), Йозге Яъз от "Обещание" (Yemin), Мерт Язъджъоулу от "Черна роза" (Karagül) и "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı), Неслихан Йелдан от "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), "Завинаги" (İstanbullu Gelin) и "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), Озан Долунай от "Висше общество" (Yüksek Sosyete) и "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), Онур Туна от "Забранената ябълка" (Yasak Elma) и "Лекарят чудо" (Mucize Doktor), Ураз Кайгълароулу от "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), Уур Гюнеш от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova), Шеввал Сам от "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma), Шевкет Чорух от "Опасни улици" (Arka Sokaklar) и Юсуф Чим от "Ягодова любов" (Çilek Kokusu). 

Регламентът и тази година остава непроменен – от петък до вторник, в рамките на 4 дни, ще се провеждат номинациите в „Любима турска звезда 2021”, като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник до петък, в рамките на 3 дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всеки петък ще става ясно името на отпадащия участник. И тази година ви очакват освен редовни, така и специални номинации и елиминации, сред които вече познатите по двойки и по групи, както и напълно нови, които ще запазим в тайна, за да бъдете по-изненадани. На четвъртфинала остават 9, на полуфинала - 7, а на големия финал - само 5 състезатели, борещи се за оспорваната титла "Любима турска звезда 2021"! И тази година всеки един от елиминираните участници ще има възможността да се завърне в даден момент от играта в специален кръг. 

Специалният сайт, на който ще можете да следите всичко най-ново около протичането на сезона, посетете от тук! Достъп до гласуванията към всеки един от номинационните и елиминационните кръгове ще имате както тук, в сайта на СЕРИАЛИ в България, така и в спеицално създадената за "Любима турска звезда 2021" платформа. Вотът се запазва напълно анонимен и безплатен. 

Първите номинации в "Любима турска звезда 2021" ще се проведат, по традиция, по двойки. 18-те участници се разделят на 9 двойки от по двама на принципа общо участие в сериал или случайно. Ето как са разпределени: 
  • Айча Айшин Туран и Мерт Язъджъоулу от "Черна роза" (Karagül)
  • Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи от "Обещание" (Yemin)
  • Еда Едже и Шеввал Сам от "Забранената ябълка" (Yasak Elma)
  • Гьокче Бахадър и Джанер Джиндорук от "Между нас" (Aramızda Kalsın)
  • Дилян Чичек Дениз и Озан Долунай от "Сладки малки лъжкини" (Tatlı Küçük Yalancılar)
  • Ебрар Демирбилек и Ураз Кайгълароулу от "Хакери" (Klavye Delikanlıları)
  • Айбюке Пусат и Юсуф Чим (случаен принцип)
  • Неслихан Йелдан и Шевкет Чорух (случаен принцип)
  • Онур Туна и Уур Гюнеш (случаен принцип)
Можете да подкрепите тази от двойките, която искате да спасите от попадане на елиминации и съответно - отпадане от състезанието, в анкетата, намираща се в дясната лента на сайта, до вторник, 2 март. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.