Кои са най-обсъжданите турски актриси в интернет за 2020 г.?

Пийпълметричната агенция Somera обяви имената на петте най-обсъждани турски актриси в интернет за изминалата 2020 г. По-рано миналата седмица бе разпространена класацията на най-коментираните сериали, която можете да си припомните от тук! А в настоящия материал нека спрем вниманието си върху актрисите, които с играта си предизвикаха най-широк отзвук в Twitter, Instagram, Facebook и т. н.


Най-коментираната турска актриса в интернет за 2020-а година е Бурджу Йозберк. С ролята си на Айше в романтичната комедия "Любов на показ" (Afili Aşk) тя е била спомената в социалните мрежи в 9 545 770 поста.

На втора позиция застава Сера Кутлубей, която с въплъщението си в образа на Джемре от "Безмилостен град" (Zalim İstanbul) - сериалът, излъчващ се в момента в България всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, е била коментирана 8 524 381 пъти. 

Бронзът в класацията за най-коментирани актриси в социалните мрежи взима Ханде Ерчел със своята Еда от най-гледания летен сериал за 2020 г. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) - с 5 733 048 поста.

Четвърта е Неслихан Атагюл, вдъхнала живот на главната героиня Наре в хитовата драма "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) и била спомената в социалните медии 4 851 843 пъти. 

ТОП 5 на най-обсъжданите актриси в турското интернет-пространство се допълва от Йозге Гюрел, оглавила като Езги лятната романтична комедия "Мистър грешен" (Bay Yanlış) през 2020-а - с 2 728 858 поста. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.