И Ураз Кайгълароулу напуска "Дъщерята на посланика"

Рокадите в каста на "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) не спират! След бомба-новината за напускането на Неслихан Атагюл и присъединяването на Туба Бююкюстюн в екипа на драмата, излъчваща се вече година с голям успех всяка понеделник вечер по турската StarTV, дойде още една, не по-малко шокираща милионите ѝ фенове... Слуховете за напускането на Ураз Кайгълароулу, разпространени по-рано, но впоследствие опровергани, в крайна сметка се оказаха верни. 

Преди две седмици в медийното пространство в южната ни съседка изтече информацията за напускането на Ураз Кайгълароулу каста на "Дъщерята на посланика". По-късно тя бе определена за невярна. Дим без огън обаче, както се казва, няма... Преди няколко дни продуцентската компания на "Sefirin Kızı" OGM Medya излезе с изявление, че изпълнителят на главната поддържаща мъжка роля действително се готви за оттеглянето си от екипа, но акцентирайки върху важната подробност, че това ще се случи по нуждите на сценария след два или три месеца

Непланираното напускане на Неслихан Атагюл - актрисата, изпълнявала главната женска роля в драмата, заради здравословния ѝ проблем обаче ще доведе и до съвсем скорошната раздяла на зрителите и с любимия им Гедиз, в чийто образ се въплъщава именно Ураз Кайгълароулу. 

Оттеглянето на Ураз Кайгълароулу не е първото от началото на втория сезон на "Дъщерята на посланика" досега... Само през последните два месеца и половина, както сме информирали по-рано, "довиждане" с екипа на сериала и феновете му си казаха още Ерхан Алпай, Тюлин Язкан, Дениз Ъшън и за последно - Неслихан Атагюл. 

Рейтингите на "Дъщерята на посланика" определено не вървят на добре и рокадите, от които бива разтърсван кастът на сериала през последните седмици, му се отразяват зле. Въпреки че все още поддържа сравнително стабилен рейтинг от около 5%, драмата е най-малко гледана в prime-time-а в понеделник от доста време насам. От друга страна обаче, по ирония на съдбата или не, в момента тя е и единственото заглавие в програмата на турската StarTV, записващо подобен що-годе добър резултат. За сравнение, представянията на останалите три продукции, въртящи се по канала - "Лявата ми половина" (Sol Yanım), "Скорпион" (Akrep) и "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), записват доста нестабилни цифри... Това означава, че за момента пред екипа на "Дъщерята на посланика" и излъчващата го StarTV не стои опция като финал или сваляне от екран. Тъкмо напротив - драмата е единствената, на която каналът ѝ се крепи

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.