Серенай Саръкая се завръща на екран

Серенай Саръкая
прави дългоочакваното си завръщане в телевизионния ефир след повече от 5-годишно отсъствие! Световноизвестната турска актриса ще зарадва, макар и за кратко, милионите си фенове с нова изява на малкия екран в южната ни съседка. В кой сериал Серенай предстои да вземе специално участие, четете в следващите редове.

Красавицата, позната в България с ролите си в "Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено", предстои да гледаме в новите епизоди на новия сериал "Човекът от Варосия" (Maraşlı), излъчващ се отскоро всяка понеделник вечер по турската ATV. По последна информация Серенай ще се присъедини временно към каста на криминалната драма в 6-ти епизод, като ще вдъхне живот на бившата съпруга на главния герой Марашлъ (Бурак Дениз). Нейното участие в продукцията на компания Tims&B Productions, с която е подписала договор, ще продължи няколко серии, т. е. - не постоянно. 

Напомняме, че последната професионална изява на Серенай бе в мюзикъла "Алиса" (Alice) от 2019 г., който оглави и който пожъна голям успех с турнето си в Турция. По план през втората половина на 2021 г. Саръкая предстои да заснеме игралния филм "Берген" (Bergen), който ще разкаже живота на една от най-известните турски певици Берген. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.