Известни актьори ще участват в турския "Survivor"

 Броени седмици остават до началото на най-гледаното телевизионно предаване в Турция "Survivor". Турското издание на световноизвестния риалити-формат ще стартира в началото на следващия месец януари и ще се излъчва по канал TV8. В тазгодишния му сезон участие ще вземат някои от най-известните актьори, познати с ролите си в хитови сериали и в България. Кои са те - научавате в следващите редове!

Сред участниците, които ще бъдат изпратени на самотен остров и ще се борят за оцеляването си в неблагобриятни климатични и природни условия, са Джемал Хюнал ("Гордата Аси" и "Твоят мой живот"), Йойкю Челик ("Огнено сърце") и Батухан Караджакая ("Забраненият плод" и "Другите отчаяни съпруги"). Те са подписали договори за участие в "Survivor 2021" с продуцента на шоуто Аджун Ълъджалъ


Последната изява на Джемал на малкия екран в южната ни съседка бе в историческия сериал "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul), а тази на Йойкю - в провалилата се драма "Дума на честта" (Şeref Sözü). Вече порасналият Батухан Караджакая, сдобил се със световна слава с ролята си на Бюлент в "Забраненият плод", пък за последно се снима също във "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.