Дениз Чакър, Мехмет Аслантуу и Хюлия Авшар в нов сериал

 Известен е сериалът, в който трима от най-известните турски актьори ще направят грандиозните си завръщания на екран през новата 2021 г.! Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет"), Мехмет Аслантуу ("Истанбулска приказка") и Хюлия Авшар ("Великолепният век: Кьосем") ще оглавят новото заглавие "На 19 години" (Yaşı 19), подготвяно за излъчване от продуцентска компания Gold Film за турската FOX

Напомняме, че още миналата седмица обявихме, че Хюлия Авшар се готви за новата си актьорска изява в сериал. Тогава обаче още не бе известно, че става въпрос за същия, в който завръщането си ще направи Дениз Чакър. В тази връзка тук е мястото да се отбележи, че Фикрет Кушкан, с когото Дениз по план трябваше да си партнира за втори път в кариерата си след "Забрана" (Yasak), в крайна сметка няма да вземе участие в "На 19 години", а неговата роля ще бъде изиграна от Мехмет Аслантуу. 

Последната изява на Дениз Чакър на малкия екран в южната ни съседка бе в провалилата се драма "Налягане" (Vurgun), а тази на Мехмет Аслантуу - в "Братовчеди" (Kardeş Çocukları) от 2019 г. 


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.