"Турски награди 2020": най-добрата актриса за годината е Ханде Ерчел

 Здравейте, приятели! Петък е, 4 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към дванадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра актриса. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 200 анонимни потребители, е ясна голямата победителка. Коя е тя - научаваме заедно сега!

Най-добрата актриса за 2020 г. е Ханде Ерчел! За екранната Еда от романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) своя вот дадоха 28.70% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Неслихан Атагюл. За красавицата, оглавяваща "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) в образа на Наре, гласуваха 23.48%. 
С бронз трета финишира Демет Йоздемир за ролята си на Зейнеп в "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir), за която през изминалата една седмица гласуваха 14.78%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място класирахте Джансу Дере от "Неверният" (Sadakatsız) с 9.57%. Петата позиция е заета от Йозге Гюрел от "Мистър грешен" (Bay Yanlış) с 8.26%. Шеста е Еда Едже от "Забранената ябълка" (Yasak Elma) с 5.65%. На седмо място се класират Ахсен Ероулу от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) и Джесика Мей от "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa) с по 1.30%. Осмата позиция с по 0.87% си поделят седем актриси: Джерен Йълмаз от "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka), Аслъ Енвер от "Вавилон" (Babil), Есра Билгич от "Рамо" (Ramo), Мелиса Аслъ Памук от "Нов живот" (Yeni Hayat), Ебру Йозкан от "Хекимоулу" (Hekimoğlu), Фарах Зейнеп Абдуллах от "Блокът на невинните" (Masumlat Apartmanı) и Дамла Сьонмез от "Пропаст" (Çukur). На девето място се класират Айча Айшин Туран от "Повреда" (Arıza) и Сера Кутлубей от "Жесток Истанбул" (Zalim İstanbul) с по 0.43%. И последни с 0% (0 гласа) са Биран Дамла Йълмаз от "Бараж" (Baraj) и Езги Шенлер от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk).


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ЕНГИН АКЮРЕК ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZ), ЕКИН КОЧ ОТ "ГОЛЯМОТО ПРОБУЖДАНЕ" (UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU), БИРКАН СОКУЛЛУ ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), ФЕЯЗ ДУМАН ОТ "БАРАЖ" (BARAJ), ТИМУЧИН ЕСЕН ОТ "ХЕКИМОУЛУ" (HEKİMOĞLU), БУРАК ЙОЗЧИВИТ ОТ "ОСНОВАТЕЛЯ ОСМАН" (KURULUŞ OSMAN), ДЖАНЕР ДЖИНДОРУК ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ)
, КЕРЕМ БЮРСИН ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ ОТ "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ОТ "ДУМА НА ЧЕСТТА" (ŞEREF SÖZÜ), СЕРКАН ЧАЙОУЛУ ОТ "НОВ ЖИВОТ" (YENİ HAYAT), ФУРКАН АНДЪЧ ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКРИВА" (ÇATI KATI AŞK), МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ ОТ "РАМО" (RAMO), ДЖАН ЯМАН ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ), ХАЛИТ ЕРГЕНЧ ОТ "ВАВИЛОН" (BABİL), АЛП НАВРУЗ ОТ "ИЗУМРУДЕНИЯТ ФЕНИКС" (ZÜMRÜDÜANKA), ОЗАН ДОЛУНАЙ ОТ "В ДОБРИ И ЛОШИ ДНИ" (İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE), БЕРК АТАН ОТ "ПЛАНИНА ОТ СЪРЦА" (GÖNÜL DAĞI), ТОЛГА САРЪТАШ ОТ "ПОВРЕДА" (ARIZA), ДЕНИЗ ДЖАН АКТАШ ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), ХИЛМИ ДЖЕМ ИНТЕПЕ ОТ "МАРИЯ И МУСТАФА" (MARİA İLE MUSTAFA) И ИЛКЕР КАЛЕЛИ ОТ "УЧИТЕЛ" (ÖĞRETMEN), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 11 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Ханде е голяма красавица, но не е никаква актриса!С премигване на дълги мигли, усмивчици, показване на тоалети и пози не се става добра актриса! Правете разлика между красота и актьорска игра!

mia_migel(RBD) каза...

може линк към гласуването за турски актьор за 2020?

Предоставено от Blogger.