Бенну Йълдъръмлар, Джерен Морай и Ясемин Ален в нов интернет-сериал

 Новата интернет-платформа за развлекателно съдържание в Турция Exxen не спира да добавя нови и нови сериали в списъка си. Сайтът, чието начало ще бъде дадено на 1 януари, дава обещаваща заявка за успех, привличайки най-големите звезди на киното в южната ни съседка в своите продукции. Сред тях са три световноизвестни актриси, които ще оглавят най-скоро обявения сериал на Exxen, носещ заглавието "Обичайните заподозрени" (Olağan Şüpheliler).

Бенну Йълдъръмлар ("Листопад", "Другите отчаяни съпруги" и "Една жена"), Джерен Морай ("Моят живот") и Ясемин Ален ("Милост", "Великолепният век" и "Божествено") ще изиграят главните женски роли в "Обичайните заподозрени". Те ще вдъхнат живот на три домакини, замесени в мистериозно убийство. Трите са подписали договори за участие в "Olağan Şüpheliler" с продуцента на сериала Ирфан Шахин. На режисьорския стол ще застане Юксел Аксу

Последните изяви на Джерен Морай на телевизионния екран в Турция бяха в психо-трилърите "Двор" (Avlu) и "Учител" (Öğretmen), а тази на Ясемин Ален - във "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.