"Турски награди 2020": най-добрият сериал, излъчен в България за годината, е "Една жена"

 Здравейте, приятели! Петък е, 18 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към последната четиринадесета категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър сериал, излъчен в България. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият сериал, излъчен в България през 2020 г., е "Една жена" (Kadın)! За социалната драма, излъчваща в момента кулминационните си епизоди всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили, своя вот дадоха 22.14% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Черна птица" (Kuzgun). За драмата, която гледаме всеки делник от 13.30 часа по БТВ, гласуваха 20.66%. 
С бронз трето финишира романтичната криминалето "Ирония на съдбата" (Çarpışma), ротирало се през летния сезон в prime-time-а на БТВ. За него гласуваха 18.82%. 

Да научим и останалите резултати! На четвърто място с 13.28% поставихте романтичната комедия "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen). Драмата "Обещание" (Yemin) заема пета позиция с 9.59%. Младежкият хит "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı), излъчващ се в prime-time-а на Диема Фемили, е шести с 8.49%. "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) е на седмо място със 7.01%. И последна девета е драмата "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı) с 0%. 

ТОВА БЕШЕ ВСИЧКО ОТ "ТУРСКИ НАГРАДИ" ЗА 2020-А ГОДИНА! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ХИЛЯДИ ЧИТАТЕЛИ, ВКЛЮЧИЛИ СЕ В ГЛАСУВАНИЯТА КЪМ 14-ТЕ КАТЕГОРИИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ТРИ МЕСЕЦА! В ЦЕЛИ СЕДЕМ КАТЕГОРИИ ПОБЕДИТЕЛ Е РОМАНТИЧНАТА КОМЕДИЯ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), А В ЧЕТИРИ - ДРАМАТА "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI). ЗА ПЪРВА ГОДИНА FOX Е ИЗЯВЕН ПОБЕДИТЕЛ, ПЕЧЕЛЕЙКИ СЪС СВОИТЕ СЕРИАЛИ И АКТЬОРИ В ОБЩО 9 КАТЕГОРИИ, СЛЕДВАНА ОТ STARTV В 4 И ATV В 1. ОЧАКВАЙТЕ НИ ОТНОВО ПРЕЗ 2021-А ГОДИНА! :)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.