Свалят от екран "Дума на честта" (Şeref Sözü)

 Пореден сериал пада жертва на ниските рейтинги в Турция! "Дума на честта" (Şeref Sözü) е заглавието, което не успя да привлече очаквания висок интерес и се провали, поради което ще бъде финализирано преждевременно. Развръзката на драмата, оглавявана от Толгахан Сайъшман, ще бъде показана по ShowTV още тази сряда, 4 ноември, в едва 4-тия ѝ епизод

Още със старта си "Дума на честта", продуциран от Tims&B Productions, отчете нисък рейтинг от 2%. Ръстът, който отбеляза с втората си серия и с който се доближи до три пункта и половина, се оказа мимолетен, тъй като с третата си миналата седмица сериалът отново рухна. Катастрофално е представянето му сред интелигенцията - под 2%. Уви, подобни крайно незадоволителни резултати не позволяват на екипа да продължи работа по проекта, тъй като закономерно постъпващите приходи от реклами са недостатъчни. 


"Şeref Sözü" бе един от най-мащабните и обещаващи нови сериали този сезон в южната ни съседка. Освен със звездния си каст, драмата блестеше и с огромно плато, построено на остров в Турция специално за заснемането ѝ. Уви - напразно... 

3 коментара:

Анонимен каза...

А тези, които са строили платото, вложили са труд и средства не са ли отчели, че Толгахан е вече синоним на провал? Вместо да се разкрасява с ботокс, може да помисли за роли втори план!

Анонимен каза...

А тези, които са строили платото, вложили са труд и средства не са ли отчели, че Толгахан е вече синоним на провал? Вместо да се разкрасява с ботокс, може да помисли за роли втори план!

З. Велинова каза...

Не споделям казаното за Толгахан Сайъшман, освен собственото си виждане, че за семейния артист е много трудна ролята на влюбен човек. Напълно непосилно е да остане верен хем в семейтвото, хем в ролята. Това са две несъвместими неща.
Лично аз с интерес очаквах сериала, жалко, че го спират, много жалко. Нима турските граждани се впечатлявот повече от това да гледат сериала за установяване на Османската империя, която е синоним на много пролята кръв и насилие, отколкото това, да гледат нещо по-различно.
Лично аз отчитам като загуба спирането на "Дума на честта".

Предоставено от Blogger.