Нов силен кадър в каста на "Човекът от Варосия" (Maraşlı)

 Ново силно попълнение в каста на "Човекът от Варосия" (Maraşlı)! Към актьорския състав на новия сериал, чийто старт предстои много скоро по турската ATV, се присъединява известният актьор Сайгън Сойсал. Той е познат в България с ролите си в заглавията "Гордата Аси" (Asi), "Момичето с червения шал" (Al Yazmalım), "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk). Сайгън е подписал договор за участие с компания Tims&B Productions за участие в новия ѝ проект, който, напомняме, ще бъде оглавен от младите звезди Алина Боз и Бурак Дениз

Последната изява на Сайгън Сойсал на телевизионния екран в южната ни съседка бе в провалилата се военна драма от пролетта на 2019 г. "Смяна" (Nöbet). По-рано той се снима още в интернет-сериала "Пазителя" (Hakan Muhafız) и в криминалето "Пропаст" (Çukur)

Паралелно с влизането на Сайгън в каста на "Човекът от Варосия" обаче изтече новината за рокадата на режисьорския стол на новия сериал. По план Кудрет Сабанджъ трябваше да режисира проекта, но заради здравословен проблем се е наложило да се оттегли от сета му за неизвестен период от време. Продуцентите са в търсене на негов заместник - временен или постоянен, което неизбежно ще забави снимачния процес, а съответно - и премиерата в ефир. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.