Джейда Атеш роди

 Второ звездно бебе за тази седмица! След като по-рано във вторник комедийният актьор Тойган Аваноулу от "Градско момиче" стана баща, вчера не по-малко популярната актриса Джейда Атеш пък стана майка. Красавицата, известна у нас с ролите си в хитовете "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) и "Моят живот" (O Hayat Benim), даде на първородната си дъщеря името Талиа

Запалените фенове на латионамерикански теленовели може би свързват името Талиа с това на известната мексиканска актирса и певица, оглавила легендарната "Росалинда" (Rosalinda). Джейда Атеш направи специално изявление по повод името на дъщеря си, гласящо обаче следното: "Всъщност минахме през много имена, докато стигнем до Талиа. Тя е кралицата на животинския свят, предвещава късмет и плодородие, носи със себе си добрата новина за есента"


Джейда Атеш роди със секцио, като ден преди операцията сподели с феновете си в социалната мрежа Instagram своята последна снимка, на която е бременна, и изрази вълнението си от предстоящия момент. Актрисата, снимала се за последно в драмата "Дете" (Çocuk) от есента на 2019 г., разкри, че не е суеверна и че в най-скоро време ще покаже дъщеричката си на своите фенове и пред обществеността. 


Дъщерята на Джейда Атеш е плод на любовта ѝ с бизнесмена Буура Топлусой, за когото се омъжи през 2018 г. в САЩ и с когото живя доскоро там. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.