Хазал Кая с нов сериал

 Хазал Кая
се завръща с нов сериал! Световноизвестната турска актриса, позната у нас с ролите си в хитовете "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", ще оглави нов интернет-сериал. Става въпрос за дългоочакваното заглавие "Полунощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarısı), който ще стартира на интернет-платформата Netflix през следващата 2021 година. 

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Полунощ в Пера Палас", е Karga Seven Pictures. На режисьорския стол на сериала ще застане Емре Шахин, а сценарият ще бъде поверен на Елиф Усман

"Полунощ в Пера Палас" ще бъде заснет по мотиви от едноименния роман на Чарлс Кинг. Любопитно е, че първоначално главната женска роля, в която ще гледаме Хазал Кая, е била предложена на не по-малко популярната ѝ колежка Серенай Саръкая, която обаче е отказала.

Напомняме, че последната изява на Хазал Кая на телевизионния екран в Турция бе в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye). За последно се снима в игралния филм "Какво ще излезе от мен?" (Benden Ne Olur). Актрисата роди първородния си син Фикрет Али точно преди година, като майчинството ѝ продължи доста кратко. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.