"Почукай на вратата ми" с нов ден на излъчване

 "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) с нов ден на излъчване! Най-гледаният летен сериал за 2020 г., започнал през юли и излъчвал се до момента всяка сряда вечер, вече ще се върти в събота. Романтичната комедия, оглавявана от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, ще покаже новия си епизод №19 тази събота, 21 ноември, в prime-time-а на турската FOX

Зад кулисите на "Почукай на вратата ми" издават, че смяната в деня му на излъчване няма да е единствената промяна, съпътстваща сериала. Каналът и продуцентската му компания MF Yapım са направили цялостна ревизия върху продукцията, чийто сюжет според запознати ще тръгне в напълно различна от досегашната посока. Всички тези промени се правят, след като рейтингите на "Почукай на вратата ми" рязко паднаха от месец насам. От най-гледана в сряда с резултати от по 8% романтичната комедия падна последна миналата седмица с незадоволително представяне под 4%. 

Сериалът, излъчвал се до момента всяка съботна вечер по FOX - "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka), вече ще се излъчва в сряда на мястото на "Почукай на вратата ми". Драмата с Алп Навруз и Джерен Йълмаз ще покаже повторение на последния си излъчен епизод утре, 18 ноември. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.