Бахар Шахин с коронавирус

 Бахар Шахин е заразена с коронавирус! Младата актриса, известна в България с ролята си в драмата "Моят живот" (O Hayat Benim), е дала положителен тест за COVID-19, след като е проявила симптоми на заболяването. Заразяването ѝ стана причина за оттегляването ѝ от снимачната площадка на новия сериал с нейно участие "Добър семеен баща" (İyi Aile Babası). То обаче няма да бъде временно, а окончателно...


Притеснена за здравословното си състояние и това на близките си хора, след заразяването си с коронавирус Бахар Шахин е взела решение да замрази за известно време актьорските си изяви. Така тя напуска екипа на новия си сериал, още преди да е започнал. На нейно място в "Добър семеен баща" ще видим Еслем Акар, с която продуцентите на семейната комедия от Süreç Film са се договорили. Не е известно дали сцените с героинята на Бахар Шахин ще бъдат заснети наново, но изиграни от Еслем Акар. 


Напомняме, че последната и най-успешна изява на Бахар Шахин на телевизионния екран в Турция бе в драмата "Жесток Истанбул" (Zalim İstanbul)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.