"Турски награди 2020": най-добрата драма за годината е "Дъщерята на посланика"

 Здравейте, приятели! Петък е, 27 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към единадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра драма. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 200 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата турска драма за 2020 г. е "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı)! За хита, излъчващ се всяка понеделник вечер по StarTV, своя вот дадоха 29.03% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir). За драмата, ротирала се доскоро всяка сряда по TV8, гласуваха 23.50%. 
С бронз трета финишира драмата "Неверният" (Sadakatsız) на KanalD, за която през изминалата една седмица гласуваха 11.52%. 

Ето какви са и останалите резултати! На четвърто място се класира "Дума на честта" (Şeref Sözü) с 5.53%. Пети e "Вавилон" (Babil) с 4.61%. На шеста позиция поставихте "Нов живот" (Yeni Hayat) с 4.15%. "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) е на седмо място с 3.69%. Осми са "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka) и "Рамо" (Ramo) с по 3.23%. На девета позиция поставихте "Учител" (Öğretmen) с 2.30%. "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa), "Повреда" (Arıza), "Детсво" (Çocukluk), "Червена стая" (Kırmızı Oda) и "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) са на десето място с по 1.84%. И последни единадесети са "Бараж" (Baraj) и "Хекимоулу" (Hekimoğlu) с по 0%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДВАНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБРА АКТРИСА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - НЕСЛИХАН АТАГЮЛ ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), ДАМЛА СЬОНМЕЗ ОТ "ПРОПАСТ" (ÇUKUR), ЕДА ЕДЖЕ ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), СЕРА КУТЛУБЕЙ ОТ "ЖЕСТОК ИСТАНБУЛ" (ZALİM İSTANBUL), ФАРАХ ЗЕЙНЕП АБДУЛЛАХ ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), БИРАН ДАМЛА ЙЪЛМАЗ ОТ "БАРАЖ" (BARAJ), ЕБРУ ЙОЗКАН ОТ "ХЕКИМОУЛУ" (HEKİMOĞLU), ДЖАНСУ ДЕРЕ ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР ОТ "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), ХАНДЕ ЕРЧЕЛ ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), МЕЛИСА АСЛЪ ПАМУК ОТ "НОВ ЖИВОТ" (YENİ HAYAT), ЕЗГИ ШЕНЛЕР ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКРИВА" (ÇATI KATI AŞK), ЕСРА БИЛГИЧ ОТ "РАМО" (RAMO), АСЛЪ ЕНВЕР ОТ "ВАВИЛОН" (BABİL), ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ), ДЖЕРЕН ЙЪЛМАЗ ОТ "ИЗУМРУДЕНИЯТ ФЕНИКС" (ZÜMRÜDÜANKA), АЙЧА АЙШИН ТУРАН ОТ "ПОВРЕДА" (ARIZA), АХСЕН ЕРОУЛУ ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), ДЖЕСИКА МЕЙ ОТ "МАРИЯ И МУСТАФА" (MARİA İLE MUSTAFA)
КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 4 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.