"Турски награди 2020": най-добрият комедиен актьор за годината е Сарп Бозкурт

Здравейте, приятели! Петък е, 6 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към осмата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър комедиен актьор. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият комедиен актьор за 2020 г. е Сарп Бозкурт! За колоритния актьор от "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) своя вот дадоха цели 36.84% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Анъл Челик. Миналогодишният носител на титлата, събира подкрепа от 23.68% с участието си в "Мистър грешен" (Bay Yanlış). 
С бронз трета финишира Шафак Пекдемир от драмата "Забранената ябълка" (Yasak Elma), за която през изминалата една седмица гласуваха 18.42%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Онур Бай от "Опасни улици" (Arka Sokaklar) с 10.53%. Пети е Тойган Аваноулу от "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı) със 7.02%, шести са Гюнай Караджаоулу от "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) и Семи Съртъккъзъл от "Търси мениджъра ми" (Menajerim Ara) с по 1.75% и последни седм е Бюлент Сейран от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) с 0% (0 гласа).


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕВЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБРА МУЗИКА ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ КОМПОЗИТОРИ - ГЬОКХАН КЪРДАР ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), ТУНА ХИЗМЕТЛИ ОТ "ХЕКИМОУЛУ" (HEKİMOĞLU), ДЖЕМ ТУНДЖЕР ОТ "БАРАЖ" (BARAJ), АЛП ЙЕНИЕР ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), АЙТЕКИН АТАШ ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), ФЪРАТ ЮКСЕЛИР ОТ "НОВ ЖИВОТ" (YENİ HAYAT), ДЖЕМ ЙОЕТ ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ), АЙТЕКИН АТАШ ОТ "РАМО" (RAMO), ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ ОТ "ВАВИЛОН" (BABİL), ЕНГИН АРСЛАН ОТ "ИЗУМРУДЕНИЯТ ФЕНИКС" (ZÜMRÜDÜANKA), УУР АТЕШ ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), ДЖЕМ ТУНДЖЕР ОТ "ПОВРЕДА" (ARIZA), СЕРТАЧ ЙОЗГЮМЮШ ОТ "УЧИТЕЛ" (ÖĞRETMEN), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 13 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.