Йозге Яъз с 1 милион последователи в Instagram

 Йозге Яъз с повод за празнуване! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме в България в последните епизоди от втория сезон на хитовата драма "Обещание" (Yemin) всеки делничен ден от 13.30 часа по БТВ, събра 1 милион последователи в социалната мрежа Instagram. Непосредствено след достигането на рекордния брой потребители, абонирали се за акаунта ѝ, Йозге им отправи своите искрени благодарности за подкрепата и ги определи като "голямо семейство"


Вторият сезон на "Обещание" (Yemin) е последният с участието на Йозге Яъз. В края му нейната героиня Рейхан ще почине при раждането на детето си. В момента в Турция се излъчват епизоди от най-новия трети сезон на сериала, който ще бъде закупен в България в бъдеще. 


Напомняме, че много скоро Йозге Яъз се завръща на телевизионния екран в южната ни съседка в новата драма "Лявата ми половина" (Sol Yanım), която ще се излъчва по турската StarTV и в която ще си партнира с Толга Менди, Джемре Байсел, Емре Бей, Джансел Елчин и Дефне Самйели. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.