Кои малки актьори ще играят децата на Нургюл Йешилчай в новия ѝ сериал?

 Известни са малките актьори, които ще играят децата на Нургюл Йешилчай в новия ѝ сериал "Изкупление" (Kefaret). Лавиня Юнлюер и Гьоктан Октай Гьозтепе ще бъдат екранните деца на една от най-известните турски актриси, известна в България от "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем". 

И докато Гьоктан Октай зрителите в Турция ще гледат за първи път на телевизионен екран, то Лавиня е доста по-позната и има солиден опит пред камера, въпреки крехката си възраст от 9 години. Юнлюер е известна с участията си в хитове като "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Моята сладка лъжа" (Banim Tatlı Yalanım), както и като рекламно лице на детската модна линия на LC Waikiki. 



Любопитно е, че на снимачната площадка на "Изкупление" Лавиня Юнлюер предстои да си партнира за втори път с Мерт Фърат - изпълнителят на главната мъжка роля в сериала. Двамата играха баща и дъщеря допреди две години в драмата "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.