Още едно мъжко попълнение в "Почукай на вратата ми"

 

Али Ерсан Дуру е актьорът, присъединяващ се към актьорския състав на "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Той предстои да вдъхне живот на новия герой в историята Ефе Акман, който е успешен архитект, живеещ в Италия и идващ в Турция. Чие женско сърце в романтичната комедия ще спечели той с харизматичността, вежливостта, високата култура и стила си, предстои да разберем в новия 13-ти епизод, който ще бъде излъчен следващата сряда, 7 октомври. 

Али Ерсан Дуру е известен в южната ни съседка с ролите си в заглавия като "Сърдечни работи" (Gönül İşleri), "Време за любов" (Aşk Zamanı), "Перфектният зет" (Şahane Damat), "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultanı), "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul) и "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)



Друга новост, свързана с "Почукай на вратата ми", е, че Памир Пекин, за чието влизане в каста на сериала информирахме по-рано миналата седмица, е разтрогнал договорните си отношения с продуцентската компания MF Yapım и се е отказал от участието си в него.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.