Талат Булут, Гьокхан Алкан и Баръш Кълъч напускат "Забранената ябълка"

 Шок за феновете на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Зрителите, следящи драмата на FOX с голям интерес вече четири сезона, предстои да се разделят с трима от любимите си главни герои в нея. Талат Булут, Гьокхан Алкан и Баръш Кълъч напускат актьорския състав на сериала феномен. Кога и защо - научавате в следващите редове!

Само след четири епизода - в 85-ти, героите, в които тримата известни актьори се въплъщаваха - Халит, Керим и Кая, ще престанат да бъдат част от историята в "Забранената ябълка". За момента е известна съдбата единствено на персонажа, в който се въплъщава актьорът ветеран Талат Булут още от самото начало на продукцията - той ще почине


Напомняме, че Баръш Кълъч ("Огледален свят", "Сезони на любовта" и "Войната на розите") стана част от екипа на "Yasak Elma" в края на втория му сезон през пролетта на 2019-а година. Участието на Гьокхан Алкан сред тримата напускащи актьори пък бе най-кратко - той се включи в драмата в края на третия ѝ сезон през пролетта на т. г.

 

Как ще се отразят напусканията на Талат Булут, Баръш Кълъч и Гьокхан Алкан на рейтинга на "Забранената ябълка", предстои да разберем много скоро. Подобна ключова раздяла не се случва за първи път в сериала... В края на втория му сезон актьорите, оглавявали го дотогава - Севда Ергинджи и Онур Туна, напуснаха екипа му. По-интересното бе, че именно след това с третия си сезон "Yasak Elma" отчете най-високите си рейтинги, стигнали до рекордните 10%. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.