"Учител" и "Любов на покрива" приключват

октомври 20, 2020

 Още два сериала падат жертви на ниските рейтинги в Турция! "Учител" (Öğretmen) и "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) са поредните заглавия, за които бе решено да бъдат свалени от екран преждевременно. Кога завършват и с колко епизода - научавате в следващите редове.

"Учител" (Öğretmen) ще завърши с 9 епизода, като финалният ще бъде показан на 8 ноември (неделя). Психологическата драма, оглавявана от Илкер Калели, Джерен Морай и Афра Сарачоулу, стартира през март т. г., излъчвайки се в сряда, като с първите си четири епизода привлече огромен интерес от 8%, но заради COVID-19 пандемията бе временно преустановена. Продуцираният от MF Yapım сериал се завърна в ефира на турската FOX с нов сезон в нов ден на излъчване - неделя, губейки повече от два пъти от аудиторията си и проваляйки се неочаквано. 


"Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) пък бе един от четирите летни сериала тази година. Романтичната комедия, в чиито главни роли гледахме Фуркан Андъч и Езги Шенлер, се излъчваше със среден успех през летните четвъртъци, като получи шанс да продължи и през основния телевизионен сезон, но в друг ден - събота. Проваляйки се и след присъединяването на Селин Шекерджи към каста му, сериалът приключва още тази събота, 24 октомври, с последен 16-ти епизод

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.