Аличо от "Пропаст" (Çukur) влиза в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara)

 

"Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) е сериалът, събиращ най-големите звезди на Турция всяка седмица! В първите пет епизода от модерната драма, излъчваща се всяка вторник вечер по турската StarTV, със собствените си самоличности гостуваха Туба Бююкюстюн, Небахат Чехре, Чаатай Улусой, Мелиса Шенолсун, Едис и Ирем Дериджи. А в новата шеста серия, която ще бъде показана тази вечер, ще видим и Ръза Коджаоулу!



Случаят на Ръза Коджаоулу, познат в България с ролите си в хитовете "Езел", "Север-Юг", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек", ще бъде по-различен от тези на досегашните звезди, гостували в "Търси мениджъра ми". Снималият се за последно в криминалето "Пропаст" (Çukur) актьор ще изпадне в голям проблем. Защото няма да може да излезе от образа на героя си в него Аличо. На помощ в този на пръв поглед смешен, но доста деликатен проблем ще дойдат мениджърите в "Menajerimi Ara", но ще успеят ли да му помогнат? 


Освен Ръза Коджаоулу, гост-актьор в новия епизод от "Търси мениджъра ми" ще бъде и Боран Кузум, за чието участие информирахме по-рано

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.