Улаш Туна Астепе се завръща на екран

 

Един от младите турски актьори с най-голям потенциал за развитие се завръща на екран! Улаш Туна Астепе, когото в България сме гледали в "Справедливостта на Кара" (Karadayı), ще оглави нов исторически сериал. Става въпрос за проекта "Барбарос" (Barbaros), за който усилено се говори в медийното пространство в южната ни съседка. 


По последна информация 32-годишният Улаш Туна, снимал се за последно в социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) от 2018 г., е сключил договор за участие в новата мащабна продукция с продуцентите ѝ от компания Es Film. "Барбарос" ще се излъчва в ефира на турската национална телевизия TRT1 през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. Астепе ще влезе в образа на историческия герой Оруч Реис (или капитан Оруч). 


Любопитно е, че по-рано да изпълнят главната роля в "Барбарос", се водеха преговори с мега-звездите Чаатай Улусой и Енгин Алтан Дюзятан

Напомняме, че освен от "Разказвай, Черно море", Улаш Туна Астепе е известен още с ролите си в заглавията "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) и "Сън" (Rüya)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.