Първи трейлър от новия сериал с Толгахан Сайъшман

 Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла") предстои да се завърне на телевизионния екран в Турция през новия сезон 2020-2021 г. Подготовката около новия му сериал, носещ заглавието "Дума на честта" (Şeref Sözü), тече с пълна сила. Бе излъчен и първият трейлър към мащабната продукция, по чието създаване работи компания Tims&B Productions. Стартът се очаква по-късно тази есен в ефира на турската ShowTV

Първи афиш 


За първи път
в историята на турското кино и телевизия бе построено огромно снимачно плато с площ от 480 000 кв. м. на остров в Турция, където ще се снима "Дума на честта". Той ще бъде затворен и изолиран, което, от една страна, ще улесни снимачният процес, а от друга - ще намали риска от случай на зараза с коронавирус в екипа. 


Любопитно е, че това няма да бъде първият, така да се каже, "островен" сериал с участието на Толгахан Сайъшман. Преди две години - през есента на 2018-а, бе излъчена драмата "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), също снимала се на островен курорт. Уви, тя отбеляза провал и бе свалена от екран само шест седмици след старта си. 


Вижте първия трейлър към "Дума на честта" по-долу!


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.