Бурджу Йозберк стана пилот

 

Бурджу Йозберк стана пилот! Една от най-известните турски актриси, позната в България с ролята си на Назлъ в тийн-драмата "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), застана редом до световноизвестния италиански пилот Дарио Коста и подкара малък самолет. Събитието се проведе под шапката на мащабната рекламна кампания на марката енергийни напитки Red Bull


Полетът, провел се с рекламна цел и включил в себе си няколко атрактивни и впечатляващи акробатики в небето, се проведе в Истанбул. За екстремното изживявяване, на което се подлага за първи път, Бурджу Йозберк сподели: "Краката ми се подкосиха в пълния смисъл на думата. Дори за миг не помислих и се съгласих на отправеното ми от Red Bull предложение. Добре, че се качих! Изпитах невероятна емоция. Имах пълното доверие на Дарио Коста като професионалист. В началото ме беше малко страх, няма да лъжа, но в края казах само едно - че искам още един път". 


Напомняме, че последната изява на Бурджу Йозберк на телевизионния екран в Турция бе в най-гледания летен сериал за 2019 г. "Любов на показ" (Afili Aşk). Съвсем скоро предстои да се завърне в новата социална драма с Берен Гьокйълдъз "Изоставените" (Kimsesizler)


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.