"Какво гледат в Турция?" (322): от 3 до 9 август 2020 г.

Летните сериали продължават излъчванията си. Тази седмица обаче заради мюсюлманския празник Курбан Байрам не бе показан нов епизод от най-гледаната романтична комедия това лято - "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда. Останалите заглавия пък запазват средните си рейтинги, с които, уви, трудно биха издържали на задаващия се през септември натиск. Когато в ефир ще се завърнат всички хитове, закрили преждевременно сезоните си в края на март заради коронавируса, и ще започнат няколко от най-очакваните напълно нови сериали. 
Междувременно в неделния prime-time на TRT1 се завърта нов сериал - "Боже мили" (Tövbeler Olsun). Семейната комедия с актьора ветеран Еркан Джан стартира месец по-рано от началото на новия телевизионен сезон 2020-2021 г., през който се планира да се излъчва всяка неделя. Ще успее ли да привлече зрителския интерес?
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 3 до 9 август 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №322 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. 

Рейтинги за понеделник, 3 август:
Нисък рейтинг под три пункта отчита "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah). Семейната комедия на ATV няма да продължи през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. и ще приключи с края на лятото.

2. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 2.88%
AB:        място: 3 | рейтинг: 2.36%

Рейтинги за вторник, 4 август, и сряда, 5 август, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

Рейтинги за четвъртък, 6 август:
Средно се задържа представянето на "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) - под 4%. Романтичната комедия на KanalD би получила шанс да продължи и на есен, но с подобни резултати трудно би се задържала на екран дълго. Драмата "Шампион" (Şampiyon) на TRT1, завършваща след седмица, се проваля.

2. "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.72%
AB:             място: 3 | рейтинг: 3.54%

49. "Шампион" (Şampiyon):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 0.74%
AB:        място: 23 | рейтинг: 0.89%

Рейтинги за петък, 7 август:
От самото си начало до този момент "Мистър грешен" (Bay Yanlış) запазва много добър резултат от 5%. С подобно представяне романтичната комедия на FOX ще получи зелена светлина за продължаване и през новия телевизионен сезон, започващ след месец, но ще ѝ бъде трудно да устои на задаващата се огромна конкуренция...

2. "Мистър грешен" (Bay Yanlış):
телевизия: FOX | рейтинг: 4.76%
AB:        място: 3 | рейтинг: 4.16%

Рейтинги за събота, 8 август:
Макар и отбелязвайки сериозен ръст в интереса към себе си, семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 продължава да се представя повече от нестабилно с 2%.

4. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 2.13%
AB:         място: 4 | рейтинг: 1.99%

Рейтинги за неделя, 9 август:
Нов сериал направи премиерата си в неделя! Семейната комедия "Боже мили" (Tövbeler Olsun) стартира в ефира на националната TRT1 с нисък рейтинг от 2%, заемайки място в края на ТОП 10.

10. ПРЕМИЕРА: "Боже мили" (Tövbeler Olsun):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.89%
AB:           място: 4 | рейтинг: 2.08%

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 3 до 9 август 2020 г.!
Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък с 4.76% рейтинг. На второ място застава "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък, който бележи резултат от 3.72%. На трета позиция е семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник, привличаща 2.88% зрителски интерес. На четвърто място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 2.13% рейтинг. И пета е премиерата на новия сериал "Боже мили" (Tövbeler Olsun) на TRT1 от неделя с 1.89% гледаемост. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.