"Турските актьори 24/7" (282): от 3 до 9 август 2020 г.

август 09, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 9 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 3 до 9 август 2020 г., научавате сега от новото издание №282 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Гьокче Бахадър е поредната звезда, която ще гостува в "Обади се на мениджъра ми" (Menajerimi Ara). Актрисата, известна в България с ролята си на Лейля от семейна драма №1 "Листопад" (Yaprak Dökümü), ще вземе специално участие в новия сериал, подготвян за излъчване от продуцентска компания Ay Yapım за турския канал StarTV от тази есен. Гьокче, чиято последна изява на малкия екран бе в модерната драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), ще видим като гост-актриса в 5-ти епизод на новото обещаващо заглавие, римейк на френския хит "10 процента" (Dix Pour Cent). По-рано тази година Бахадър работеше по мюзикъла "Момичетата от Измир" (İzmirin Kızları).

2) Рокада в каста на турския римейк на "Доктор Фостър" (Doctor Foster) в последния момент! Вместо Каан Урганджъоулу, главната мъжка роля в новия обещаващ сериал ще бъде изпълнена от Джанер Джиндорук. Така актьорът, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 22.00 часа в "Една жена" (Kadın) по Диема Фемили, ще си партнира със звездата Джансу Дере ("Завръщане", "Езел", "Великолепният век" и "Майка"). Не е известна причината, поради която Каан Урганджъоулу се е отказал от участието си в медицинската драма и е разтрогнал договора си с продуцентите ѝ от Med Yapım. 

3) Известна е новата актриса, която ще играе ролята на Рейхан в продължението на "Обещание" (Yemin). Както вече стана ясно, досегашната изпълнителка на основния женски персонаж в драмата, ротираща се в момента у нас всеки делничен ден от 13.30 часа по БТВ - Йозге Яъз, напуска актьорския ѝ състав. Считано от началото на третия сезон на "Обещание" до Гьокберк Демирджи - актьорът, въплъщаващ се в главната мъжка роля на Емир, като негова нова екранна партньорка застава Илайда Алтунташ. Тя е израснала и завършила средно образование във френскоговорящата канадска област Квебек. В момента е последен курс студентка по френска филология в Истанбулския университет, като дава частни уроци по френски и едновременно с това посещава интензивни уроци по актьорско майсторство. 

4) Скандалният бивш възлюбен на Туба Бююкюстюн с нова звездна половинка! Бизнесменът Умут Евирген, който през 2017-а година бе замесен в скандал със снимали го журналисти, насочвайки оръжие срещу тях, изживява любовен романс с Мелиса Шенолсун. Двамата са се запознали преди около две седмици в приятелска компания, като отношенията помежду им са се развили, очевидно, доста бързо. Двамата споделиха в социалната мрежа Instagram и първото си общо selfie като двойка, афиширайки връзката си. Напомняме, че Мелиса е известна с ролите си в сериалите "Сладки малки лъжкини" (Tatlı Küçük Yalancılar), "Любов под наем" (Kiralık Aşk) и "Затаен дъх" (Nefes Nefese). В момента се снима в третия сезон на интернет-сериала "Дар" (Atiye) на Netflix с Берен Саат.

5) Звезди от "Листопад" (Yaprak Dökümü) се срещнаха отново след 10 години! Бенну Йълдъръмлар, Халил Ергюн и Гюлер Йоктен наскоро споделиха свое общо ново selfie в социалната мрежа Instagram. Изпълнявалите ролите съответно на Фикрет, Али Ръза и Джеврие артисти ветерани се събраха дни след големия мюсюлмански празник Курбан Байрам, за да го отпразнуват заедно. Екранните баща, дъщеря и свекърва изглеждат недокоснати от изминалото време, очевидно - запазили силни приятелски отношения помежду си. Напомняме, че в момента гледаме Бенну Йълдъръмлар в социалната драма "Една жена" (Kadın) всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили.

6) Прехвърчат ли любовни искри между Керем Бюрсин и Ханде Ерчел? Силната химия между изпълнителите на главните роли в най-гледания сериал в Турция това лято "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) не убягна от погледите на обществото, с което неизбежно дойдоха и слуховете за връзка между тях и в реалността. Керем Бюрсин излезе с излявление по този повод, отхвърляйки тези твърдения: "Няма такова нещо. Просто си вършим работата и правим това, което се изисква от нас. Сърцето ми е празно. За този момент съм се съсредоточил върху семейството и работата си".

7) Ново женско попълнение в актьорския състав на "Пропаст" (Çukur)! Ирем Сак се присъединява към екипа на хитовата криминална драма с началото на новия ѝ и последен четвърти сезон. Актрисата, чиято последна изява на малкия екран бе в семейната драма "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi), е подписала договор за участие в кримката на ShowTV с продуцентите ѝ от Ay Yapım. В "Пропаст" Ирем ще изпълни ролята на Серен, която ще се пада братовчедка на героя Арък Бьоке Ерденета, въплъщаван от Баръш Ардуч.

8) Селма Ергеч с нова роля! Обичаната актриса от класиките "Гордата Аси" (Asi) и "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) се присъединява към актьорския състав на интернет-сериала "Дар" (Atiye), излъчващ се на международната платформа Netflix, с началото на новия му трети сезон. Така Селма застава редом до Берен Саат, Мехмет Гюнсюр, Мелиса Шенолсун и Метин Акдюлгер на една снимачна площадка. Напомняме, че последната изява на Ергеч бе в друг интернет-сериал, но на вампирска тематика - "Безжизнените" (Yaşamayanlar) от 2018 г. 

9) Дениз Чакър също се завръща на екран! Изключително популярната актриса от сериалите "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет" ще изиграе главната женска роля в новия проект "Шахмаран" (Şahmeran). Красавицата, снимала се през последните години в "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) и "Налягане" (Vurgun), е подписала договор за участие в новото обещаващо заглавие с продуцентите му от 1441 Productions. За екранни партньори на Дениз се спрягат имената на известните ѝ колеги Нихат Алтънкая и Дженгиз Джошкун. "Шахмаран" ще бъде сериал на историческа тематика, разказващ историята на една силна жена, осмеляваща се да се опълчи на влиятелен и управляващ клан.

10) Вилдан Атасевер с пореден неуспех в личен план! Известната актриса от сериалите "Златната клетка", "Млечният път" и "Великолепният век: Кьосем" сложи край на връзката си с вече бившия си възлюбен Еркан Акдемир, за когото бе сгодена. Планиралата да сключи брак това лято светска двойка изненада цялото медийно пространство в южната ни съседка с новината за своята раздяла. Напомняме, че това не е първата любовна несполука на Вилдан... През 2015 г. тя се разведе с бившия си съпруг и известен актьор Исмаил Хаджъоулу. Последната ѝ изява на телевизионния екран бе в младежката драма от 2019 г. "Само сърце" (Tek Yürek). 

11) Еврим Алася и Салих Бадемджи стават гост-актьори в новия сериал "Червена стая" (Kırmızı Oda)! Актьорът от "Времето лети", "Любов под наем" и "Завинаги" и актрисата от "Слънчеви момичета" ще изиграят специални роли в психологическата драма, чийто старт предстои тази есен в ефира на турската TV8. Двамата са подписали епизодични контракти с продуцентската ѝ компания OGM Pictures. Напомняме, че главните роли в "Червена стая" ще изпълнят Биннур Кая, Мерич Арал, Тюлин Йозен, Бурак Севинч и Еджем Узун.

12) Онур Туна става екранен партньор на Хазал Кая в новия филм "Какво ще стане от мен?" (Benden Ne Olur?). Актьорът, известен от хитовата драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma), ще изпълни главната мъжка роля в новата кино-лента, която ще бъде адаптирана по едноименния успешен роман на турската авторка Аслъ Къзмаз. Освен Онур, в каста на филма ще видим още не по-малко популярния актьор и певец Джем Белеви. 

13) Звезди от "Слънчеви момичета" (Güneşi Beklerken) летуват заедно! Младите актриси Ирем Хелваджъоулу и Еге Кьокенли, изпълнили едни от поддържащите роли в хитовата младежка драма от 2015 г., поддържат приятелството си и се събраха отново след пет години, но този път не на снимачната площадка, а на плажа. Двете се наслаждават на слънчевите лъчи и топлото море в турския летен курорт Чешме. Двете споделиха свое общо selfie от лятната си ваканция  в профилите си в социалната мрежа Instagram. Напомняме, че последната изява на Ирем бе в социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), а тази на Еге - в "Моята сладка лъжа" (Benim Tatlı Yalanım). 

Kadir Doğulu kimdir? - Son Dakika Haberler Milliyet
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 10 август, ще бъде финализиран брой №322 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 11-ти, започва новият №323, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 13 август, идва ред на интервю с актьора от "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) - Кадир Доулу. И в неделя, 16 август, ще можете да прочетете брой №283 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.