"Господин грешка" (Bay Yanlış) - нов сериал с Джан Яман от 26 юни

Известно е кога започва новият летен сериал "Господин грешка" (Bay Yanlış)! Романтичната комедия, продуцирана от компания Gold Film, ще направи дългоочакваната си премиера на 26 юни (петък) в 20.00 часа в ефира на турската FOX, като ще се излъчва всяка петъчна вечер през предстоящите летни седмици. 

Главните роли в "Господин грешка" изпълняват Джан Яман, когото в момента гледаме у нас в "Свободен дух" (Erkenci Kuş), и Йозге Гюрел, добила световна слава с участието си в "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). Двамата застават отново един до друг на снимачната площадка като екранна двойка три години след началото на "Горчиво и сладко" (Dolunay) - летният сериал от 2017 г., пожънал огромен успех и излъчен в България през 2018 г. С ключови роли в "Господин грешка" ще видим още Гюрген Йоз ("Щастливи заедно"), Фатма Топташ ("Сезонът на черешите" и "Стая 309"), Сарпджан Кьороулу ("Слънчеви момичета" и "Твоят мой живот"), Ляле Башар ("Морска звезда" и "Любов от втори опит"), Джемре Гюмели, Серкай Тютюнджю, Анъл Челик ("Ягодова любов" и "Свободен дух"), Фери Байджу Гюлер, Едже Иртем, Кимя Гьокче Айтач, Тайгун Сунгар и Суат Сунгур ("Стая 309"). 

На режисьорския стол на "Господин грешка" застава младият Дениз Йорулмазер, работил по-рано като помощник-режисьор в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Сценарият пък е поверен в ръцете на Аслъ Зенгин и Бану Зенгин, написали хитови романтични комедии като "Сезонът на черешите", "Ягодова любов", "Стая 309" и "Свободен дух". 

Йозгюр (Джан Яман) е млад мъж и собственик на голям ресторант, който не вярва в любовта. Езги (Йозге Гюрел) пък е девойка, изморила се от връзки с неправилни мъже и решена вече да се омъжи. Пътищата на двамата се пресичат по необичаен начин - Йозгюр забелязва неувереността на Езги и решава да я напътства като ментор в отношенията ѝ с противоположния пол, за да успее да привлече мъжа на мечтите си и да се омъжи за него. Всичко обаче се обърква, когато Езги започва да изпитва чувства не към кого да е, а именно към своя ментор Йозгюр... 


3 коментара:

Unknown каза...

Кога ще го дават и в българия?

Unknown каза...

Кога ще гледаме 3 серия на Мистър Грешка и къде

Unknown каза...

Кога ще излезе 6ти епизод

Предоставено от Blogger.