"Турските актьори 24/7" (276): от 22 до 28 юни 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 28 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 22 до 28 юни 2020 г., научавате сега от новото издание №276 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Толга Саръташ със специално участие! Изключително популярният млад актьор, нашумял с ролите си в хитовете "Слънчеви момичета" и "Обещание", ще изиграе епизодична роля в новия интернет-сериал "Незавършеният кръг на любовта" (Yarım Kalan Aşklar Dairesi). Напомняме, че проектът ще бъде продуциран от компания Tims&B Productions и ще се излъчва ексклузивно на интернет-платформата BluTV. Главните роли в него ще изиграят Бурак Дениз и Дилян Чичек Дениз. Напомняме, че последната изява на Толга Саръташ на малкия екран бе в провалилата се драма от края на 2019 г. "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Şirin). През новия телевизионен сезон 2020-2021 г. пък предстои да оглави новия сериал "Повреда" (Arıza). 

2) Коронавирус на снимачната площадка на "Незавършеният кръг на любовта" (Yarım Kalan Aşklar Dairesi)! Броени дни след старта на снимките на новия интернет-сериал бе установен случай на заразен с COVID-19 в екипа му. Гримьорка, грижеща се за перфектния външен вид на актьорите, е била тествана за коронавирус след оплаквания от кашлица и отпадналост, като резултатът ѝ е бил положителен. Това предизвика голямо напрежение на сета на проекта, чийто снимачен процес своеовременно бе прекратен, а екипът му и всички, имали контакт със заразената гримьорка, също бяха тествани и поставени под карантина. 

3) Запълва се актьорският състав на "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa)! Към екипа на новия сериал, чийто старт е планиран за тази есен, се присъединяват няколко изключително популярни имена като: Алпай Аталан ("Ангел пазител"), Езги Челик ("Обещание"), Хаки Бичичи, Халдун Бойсан ("Милост") и Хюлия Гюлшен ("Чучулигата", "Сега и завинаги" и "Висше общество"). Напомняме, че главните роли в "Мария и Мустафа" ще изпълнят Джесика Мей, Хилми Джем Интепе и Тамер Левент. Сериалът ще проследи историята на една любов между християнка и мюсюлманин. Той ще бъде продуциран от компания NTC Medya и режисиран от Фарук Тебер. Ще се излъчва по ATV. 

4) Промяна в последния момент на снимачната площадка на "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Считано от 2-ри епизод на сериала на режисьорския му стол застава доказалия се през годините режисьор Алтан Дьонмез. Той поема щафетата, оставена от Юсуф Пирхасан, работил по заснемането на пилотната серия от лятната романтична комедия на FOX. Тази рокада в екипа налага отлагането премиерата на сериала с една седмица - на 8 юли (сряда). Напомняме, че "Почукай на вратата ми", оглавяван от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, трябваше да започне в сряда, 1 юли. Алтан Дьонмез е режисирал хитови заглавия като "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Твоят мой живот" (Paramparça) и "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk). 

5) Звезда от "Свободен дух" (Erkenci Kuş) се завръща на екран! Али Яджъ, изиграл ролята на Осман в хитовата романтична комедия, излъчваща се в момента в България всеки делничен ден от 18.00 часа по БТВ, се присъединява към актьорския състав на новия сериал "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde). Той е подписал договор за участие с продуцентската компания O3 Medya, стояща зад заснемането на проекта, чийто старт е насрочен за тази есен в ефира на StarTV. Напомняме, че в заглавието участие взимат още Седа Бакан, Мерт Фърат и Ясемин Ален. Али Яджъ е известен у нас и с ролите си в "Назови ме по име" и "Навсякъде ти".

6) Йозджан Дениз с нов сериал на есен! Световноизвестният актьор, когото в момента гледаме у нас като Фарук в хитовата драма "Завинаги" (İstanbullu Gelin) всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, ще застане на режисьорския стол на нов обещаващ проект през телевизионен сезон 2020-2021 г. Сериалът, върху който Йозджан работи усилено, носи работното заглавие "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim), като ще бъде продуциран от компания Skala Medya и ще се излъчва по канал StarTV. Напомняме, че допреди възникването на пандемията от коронавирус Йозджан подготвяше историческата драма "Крал" (Kral), която трябваше да започне по ATV. Работата по проекта обаче е била замразена и за момента той няма да бъде реализиран.

7) Чаатай Улусой се подготвя за завръщането си на екран! Актьорът, добил световна слава с ролите си в сериалите "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек", наскоро бе спипан от папараци, докато управлява моторна лодка близо до брега на морето. Любимецът на милиони по света бе в компанията на своята половинка Дуйгу Саръшън, с която прекара горещия летен ден, порейки водата на курорта Мармарис. Впечатление направи новата визия на Чаатай, който продължава да трупа килограми и демонстрира масивно тяло. Освен това Улусой пуска дълга брада коса и е заприличал на същински морски пират. Тази промяна във визията му се дължи на ролята му в новия исторически сериал "Барбарос" (Barbaros), чието начало предстои през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. по TRT1. 

8) "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) подновява снимките си! Психологическата драма, привлякла огромен интерес в началото на тази година, засне финала на първия си сезон през изминалата седмица. Сезонният финал на сериала ще бъде показан в 12-та серия в сряда, 1 юли. Екипът му ще продължи да работи и през предстоящите няколко седмици, за да заснеме първите 5-6 епизода от новия втори сезон като превантивна мярка срещу евентуалната втора вълна от коронавирус през септември месец. Напомняме, че главните роли в "Родният ти дом е твоята съдба", ротиращ се по TV8, изпълняват Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол.

9) Инцидент провали лятната ваканция на Къванч Татлъту! Най-известният турски актьор, чието завръщане в българския ефир предстои утре, 29 юни, в 21.00 часа в "Ирония на съдбата" (Çarpışma) по БТВ, бе принуден да прекъсне почивката си в Бодрум заради съпругата си Башак Дизер, която счупи един от пръстите на лявата си ръка. Тя е получила травмата, докато е тренирала. Модната дизайнерка сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка с бинтования си горен крайник. Операция за пръста на Башак не е била наложителна, но след инцидента тя и Къванч Татлъту са се завърнали в Истанбул. 

10) KanalD заведе дело срещу създателите на "Господин грешка" (Bay Yanlış)! Собственикът на продуцентска компания Gold Film Фарук Тургут, стояща зад заснемането на новия летен сериал, започнал в петък, 26 юни, предстои да се яви като ответник в съдебно дело за нанесени материални щети. Ищец се явява една от най-гледаните телевизии в Турция KanalD, която е водила преговори с Gold Film за излъчването на романтичната комедия "Господин грешка". В последния момент преди подписването на договора обаче тя е преминала в редиците на FOX, по чиито честоти и стартира. Запознати със случая твърдят, че сумата, която ръководството на KanalD изисква от Gold Film като компенсация за нанесени материали щети, е баснословна. 

11) Принцовете от "Великолепният век" се събраха отново! Двама от актьорите, изиграли ролите на принцовете Баязид и Селим в най-успешния турски исторически сериал - Арас Булут Ийнемли и Енгин Йозтюрк, поддържат приятелството помежду си и до днес, шест години след края му. Двамата наскоро споделиха в профилите си в социалната мрежа свое забавно selfie, на което позират заедно с домашния любимец на Енгин - куче. Ийнемли, играещ в "Пропаст" (Çukur), и Йозтюрк, който се снима в новия интернет-сериал на Netflix "50 квадратни метра" (50 Metrekare), са се срещнали, за да спортуват заедно сутринта. 

12) Ебру Шахин с нова любов! Актрисата, класирала се на трето място в тазгодишното издание на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2020 г., отскоро е във връзка с един от най-успешните и известни турски баскетболисти, играещ за NBA - Джеди Осман. Близки до новосформиралата се светска двойка в Турция разкриват, че тя отмаря в летния курорт Алачатъ. Напомняме, че Ебру е известна в България с ролята си на Бурджу в драмата "Завинаги" (İstanbullu Gelin), a от повече от година насам се снима в хита "Вятърничав" (Hercai), чийто трети сезон предстои на есен по ATV. 

13) Талат Булут със сериозни здравословни проблеми. Изпълнителят на една от главните роли в хитовата драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma), сподели лично пред медиите, че предстои да се подложи на две сърдечно-съдови операции в началото на новия месец юли. Талат, когото в България познаваме с ролята му в "Да върнеш времето назад" (Annem), призова всички да следят добре за здравето си. Въпреки здравословния образ на живот, който Булут води, без да приема алкохол и да пуши, изглежда, че годините дават своето неизбежно отражение върху състоянието му. Актьорът ветеран навърши 64 години в края на месец март т. г. Да му пожелаем успешното минаване на операциите и бързото му оздравяване!

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin: Gerçek aşkın kıymetini anladım
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 29 юни, ще бъде публикуван брой №316 от "Какво гледат в Турция?", в който ще направим рейтинг-обзор на най-хитовите сериали, излъчвали се през последните години в събота в южната ни съседка. В четвъртък, 2 юли, идва ред на интервю с актрисата, класирала се на трето място в "Любима турска звезда 2020" - Ебру Шахин от "Завинаги" и "Вятърничав". И в неделя, 5 юли, ще можете да прочетете брой №277 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.